Google Grants

Google Grants 2020-10-01T07:51:57-04:00

Zodra je een non-profitorganisatie bent, is het budget voor adverteren misschien niet heel groot. Terwijl het werk wat je doet juist heel erg belangrijk is! Google wil graag bijdragen aan een goede maatschappij en samenleving en geeft daarom voor geregistreerde goede doelen tot $10.000 per maand aan advertentiebudget.

Wat? Serio? Hoeveel?

Jep, $10.000 per maand aan advertentietegoed. Moet je het wel goed (laten) beheren. En daar zijn wij nou weer heel erg goed in.

Wij doen, no cure no pay, grotendeels de aanvraag voor je. Daarna helpen we je bij het inrichten van zo’n Google Ads account. Wat is de beste manier en welke strategie zit daar achter? We komen het je graag uitleggen.

Zodra het account is ingericht en de campagnes gaan lopen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht je van fondsen- en vrijwiliggerswerving, ondersteuning van collectanten of acties, ondersteuning van je merknaam of media aandacht en het aankondigen van evenementen et cetera?

Google Grants vindt de maatschappij belangrijk. En goede doelen en non-profit organisaties die bijdragen aan de maatschappij vinden ze ook belangrijk, ze zien precies de toegevoegde waarde ervan. Daarom biedt Google hen de ruimte om te adverteren via Google Ads. Gratis en voor niets! Tot $10.000 bestedingsruimte. Dat klinkt mooi, en dat is het ook.

Wij vragen, kosteloos, een certificaat voor je aan. Daarna helpen we je bij het inrichten van zo’n Google Ads account. Wat is de beste manier en welke strategie zit daar achter? We komen het je graag uitleggen. Zodra het account is ingericht en de campagnes gaan lopen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht je van fondsen- en vrijwiliggerswerving, ondersteuning van collectanten of acties, ondersteuning van je merknaam of media aandacht en het aankondigen van evenementen et cetera? Goede campagnes kosten minder, en leveren meer op. Slimmere campagnes betekenen meer én beter bezoek.
We beheren al de Google Grants Campagnes van Prins Bernhard Cultuurfonds Curaçao en het Leger Des Heils in Nederland.

Het aanvragen van een account en het beheren ervan is onze specialisatie en nemen je dus graag uit handen. Je loopt geen enkel risico; aanvragen doen we no cure no pay.

We managen onder andere de Grants-campagnes van het Leger Des Heils. Begint jouw Grants-campagne ook bij ons? Neem dan contact op!