Video advertising

Video advertising 2020-10-14T04:17:19-04:00

Heb je wel eens een ‘advertentie’ filmpje gezien voordat je aan een YouTube-filmpje begint? Dat is Video Advertising. Maar ook de filmpjes tussendoor, of na de video’s. Jouw video’s worden niet alleen weergegeven op YouTube, maar ook op andere sitepartners van Google. Er zijn verschillende lengtes van de video – met elk hun eigen voordeel. Sommigen kunnen bijvoorbeeld niet overgeslagen worden, en duren dan ook maar 15 seconden of minder. Andere kunnen wel overgeslagen worden, en daar heb je langer dan 15 seconden voor content. We kunnen je helpen met een strategie, of de zelfs de content voor je creëren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom is Video Advertising zo gaaf?

YouTube heeft, net als TV, een enorme impact. Je kan sfeer laten voelen, vertrouwen wekken, merkbekendheid opbouwen (visueel, erg sterk), je doelgroep bepalen, en daarbij betaal je alleen voor wie klikt of echt kijkt. Het mooiste: jij bepaalt jouw maximum budget per dag, dus vanaf 10 Nafl. per dag kan je al een waardevolle campagne neerzetten, midden in je doelgroep, met heel veel vertoningen.

Goedkoop!?

Hoe kan het goedkoop zijn als het zo goed is? Dat komt doordat de eerste stap ingewikkeld en duur lijkt: het maken van een goede film. En dat klopt ook wel, het maken van een (zinvolle) film of animatie kost veel tijd en dus geld. Maar als je dat eenmaal hebt geïnvesteerd is de impact online EN offline enorm, voor een fractie van de kosten ten opzichte van bijvoorbeeld televisie of bioscoopreclame. En dan is het ook nog eens toegespitst op jouw doelgroep.

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen doen? Kom een keer koffie drinken!

kom op de koffie!